検索結果
-
Mike Freeman - President, Brands - はCulinary Institute of Americaを卒業。GoTo Foods - 農産物食品 - アメリカ合衆国(米国)
-
Cornelius Gallagher - Vice President, Hotel Operations - は、Culinary Institute of AmericaのDegree in Culinary Artsを保持。Celebrity Cruises - エンターテイメント&トラベル - アメリカ合衆国(米国)
-
Patti Parrish-Maddaloni - Senior Manager, National Accounts - は、Culinary Institute of AmericaのBachelors in Hospitality Managementを保持。MC&A - エンターテイメント&トラベル - アメリカ合衆国(米国)
-
Thomas Dritsas - Vice President of Culinary and Corporate Executive Chef - は、Culinary Institute of AmericaのCulinary Arts degreeを保持。Del Frisco's Restaurant - レストラン - アメリカ合衆国(米国)
-
Cameron Mitchell - Founder and Chief Executive Officer - はCulinary Institute of Americaを卒業。Cameron Mitchell - レストラン - アメリカ合衆国(米国)
-
Ian Mendelsohn - Director of Beverage Operations - はCulinary Institute of Americaを卒業。Fifth Group Restaurants - レストラン - アメリカ合衆国(米国)
-
Chad Brauze - Head of Culinary - はCulinary Institute of Americaを卒業。Sweetgreen - レストラン - アメリカ合衆国(米国)
-
Shaun Beucler - Senior Vice President, Operations - は、Culinary Institute of AmericaのBachelor in Hospitality Managementを保持。CoralTree Hospitality - ホテル - アメリカ合衆国(米国)
-
Tom Haines - Vice President of Operations and Transitions - はCulinary Institute of Americaを卒業。Mainsail Lodging & Development - ホテル - アメリカ合衆国(米国)
-
Zachary Hellmann - Senior Director of Culinary Operations - は、Culinary Institute of AmericaのBachelors of Profesional Studiesを保持。True Food Kitchen - レストラン - アメリカ合衆国(米国)
-
William Joyce - Director - は、Culinary Institute of AmericaのAssociate's Degree in Hotel, Motel, and Restaurant Managementを保持。Fidelity Deposit and Discount Bank - 銀行 - アメリカ合衆国(米国)
-
William Joyce - Director - は、Culinary Institute of AmericaのAssociate's Degree in Hotel, Motel, and Restaurant Managementを保持。Fidelity D & D Bancorp - 銀行 - アメリカ合衆国(米国)
-
Gary Nagler - Corporate Director of Food and Beverage - はCulinary Institute of Americaを卒業。Linchris Hotel - ホテル - アメリカ合衆国(米国)